Zin in een reisje naar een tropisch eiland?

Het tropisch weer is terug in België. Tegenover vorige week vinden we dat al heel wat beter ipv die 20 graden Celcius…. typisch Belgisch.

Om het tropische weer voor jou langer te laten duren, vertel ik jullie graag over volgende zomeractie:

Wanneer je tijdens de zomer (tot 31 augustus 2015) een van de stoffen van KOBE bestelt, krijg je een krasbiljet met kans op een reis naar een tropisch eiland.

unnamed

Euh….. watte bestellen? KOBE is dat iets Japans?

Nee, Kobe is één van de toonaangevende stoffenmerken in Europa – hun stijl ligt ergens tussen klassiek en modern – hedendaags dus – met mijn inziens een eerlijke prijs/kwaliteit verhouding – kortom wel best een vermelding in deze blog waard. Twee hoogtepunten:

Romantisch

Ben je een romantisch type? Dan heeft Kobe voor jou mooi gedrukte katoenen met fijne roze bloemetjes en bijpassende streepjes. Namen als “Gallica en Bonica” doen je wegdromen… Ik vind ze vooral goed om in een gewoon huis deze stoffen te combineren met veel witte houten meubelen, witte muren enz… om zo de sfeer van een Scandinavische oud landhuis op te wekken.

banner romantisch

City chic

“Harmonie van comfort en onbesproken luxe, geïnspireerd op de gouden glamour tijden” noemen ze zelf hun collectie bij Kobe. Mij vallen vooral de volgende stoffen op om te gebruiken wanneer je een aanhanger bent van de “Urban Style” en je je appartement wil omtoveren tot een flat op 5th Avenue:

“Palermo” een vlot doorhangende fluweel met een metallic grafisch printje. Zie foto links

“Monroe” 299 cm” een echt topper, het is een kamerhoge samengestelde linnen met een ingeweven grafisch motief in gedempte kleuren. Hang die ongedwongen met zeilringen en je hebt een WAUW gordijn voor een superprijs. Zie foto midden.

“Gabra” een soepel fluweel met een dikke rib, goed voor overgordijnen én sterk genoeg voor zetelbekleding – zie foto rechts – en wat voor moooooie kleurtjes! Er is voor elk wat wils.

banner 2 city

 

Vind je dit blogartikel nuttig? Wil je meer weten over een bepaald onderwerp? Wat zijn jouw ervaringen in interieur interieur? Laat jouw reactie hieronder. Bedankt alvast!

Hoe reageren? 

Scrol naar onder in het blogbericht en daar kom je volgende foto tegen. Lukt het nog steeds niet om een reactie te plaatsen, stuur dan een mailtje naar klangenakens@kldecor.be en dan probeer ik je verder te helpen.

Knipsel

Ik wens jou veel succes en maak het vooral zéér COSY!!!

Kristien

Een Reactie op “Zin in een reisje naar een tropisch eiland?

  1. Pingback: And the winner is…. | kldecor·

Plaats een reactie