Levis op Batibouw: wordt Trendy én Expert en geniet van superkortingen…

Banner levis

Waarom zou je files op de Brusselse ring, aanschuiven op parking C en massa’s volk trotseren op Batibouw ? Hier 3 redenen:

Banner verven

1) wordt Expert: Op de Levis stand in Hall 3 stand 212 kom je in een oase van groen en rust. Geïnspireerd op een mini-stadspark omgeven door winkels en kantoorgebouwen, is de Levis stand opgebouwd uit gestapelde blauwe containers waarin gezellige inrichtingen je verwelkomen rond een groene tuin. Een spiegel van onze huidige maatschappelijke trends in samenwonen: co-housing, een gemeenschappelijk grasveld met de buren (inclusief gemeenschappelijk aangekochte grasmaaier), centrale afleverplekken en – tijden voor postpakken, enzovoort. Deze trends maken dat jouw huis functioneel moet zijn. Neem daarom een kijkje in de Levis Expert container: wanneer je keuken geverfd is in één van de nieuwe Levis Expert muurverven wordt het een makkie om spatten die jouw kleine peuter of kindje op de muur gemaakt heeft af te wassen. (En voor de mannelijke lezers van deze blog: wanneer je de modder vanop jouw koersfiets hebt afgespoten en hierbij per ongeluk de gevel besmeurd werd, wordt ook die modder gemakkelijk afwasbaar wanneer jullie gevel in de nieuwe Levis Expert gevelverf staat.)

 

Banner trends

2) wees Trendy: Een ander maatschappelijk gegeven zijn flexibele thuiswerkuren. Wie van thuis uit werkt wil die tijd in een gezellige én inspirerende omgeving doorbrengen. Kom daarvoor een kijkje nemen in de twee Levis Ambiance Trend containers. Een gezellig bureau met kleuren uit de ‘Basic&Whites’ Ambiance collectie van Levis (zie foto hierboven) doen je zin hebben om te werken. Op een warm witte basiskleur ‘Eierschaal’ werk je met kleurvlakken in ‘Leem’ of ‘Linnen’.

Ben jij IMG_4729ook overdag meer thuis en wil je zelfs op een regenachtige dag zonnige warmte om je heen? het pallet van de Levis Ambiance ‘Trend Colours’ helpt je over je kleurkeuzevrees heen met kleuren als ‘Ochre Gold’ (zie foto hiernaast). Tip van Kristien: Hou je niet van teveel kleuren samen? Combineer dan een kleur uit de 4 Levis Ambiance collectie stijlen met eentje uit de ‘Basics&Whites’ et voilà …je zal het weekend na Batibouw willen beginnen met schilderen. Zoek je tenslotte bevestiging dat jouw gekozen kleurcombinatie zal passen op jouw muren? Gebruik dan de Levis Visualiser App (beschikbaar voor IOS en Android). Op de stand kan je alvast oefenen met deze App zodat je het thuis ook zal lukken. We helpen je hierbij graag!

 

Banner kleuradvies

3 Geniet van superkortingen: je gelooft het misschien niet maar er is veel te rapen. 21 % kortingsbonnen op de aanschaf van verf en 25 euro kortingsbonnen wanneer je een gratis kleuradvies op de beurs neemt. Ook dit jaar sta ik samen met mijn collega kleuradviseurs klaar voor jou om een gratis kleuradvies te geven. Gedurende 20 min krijg je op basis van de door jouw meegebrachte foto’s, of plannen en schetsen, praktisch direct toepasbaar kleuradvies. Het enige wat we vragen is om je in te schrijven aan de balie, zodat we zoveel mogelijk mensen kunnen helpen en het allemaal vlotjes verloopt. We staan elke dag met 4 adviseurs klaar en je doet er ook ons een plezier mee want wij hebben gewed dat we meer kleuradviezen zouden geven dan verleden jaar op Batibouw :-). Nog een extra tip: je kan een gratis verfpotje van 200 ml in een kleur naar keuze op de stand laten maken door een verfmengmachine. Na het kleuradvies kan je deze kleur al meteen uittesten. Zo maakt Levis jouw leven niet alleen mooi, maar ook gemakkelijk.

SAVE THE DATE: 18-19-20 maart 2016

KL Decor viert zijn halve jubilee (Ole ole olee) met allerlei activiteiten. Meer info volgt later!!!

Lees je graag deze blog? Laat het me even weten op een mailtje naar klangenakens@kldecor.be met in de hoofding I LIKE THE KL DECOR BLOG, of onderaan deze blogpost in het commentaarveld. Vanaf februari 2016 ga ik een paar veranderingen doorvoeren aan deze blog en dan hou ik je hiervan op de hoogte.

Ook andere reacties of vragen zijn welkom. Wil je meer weten over een bepaald onderwerp? Laat mij dan ook een berichtje, dan probeer ik jouw onderwerp in één van mijn volgende blogs op te nemen. Bedankt alvast!

Hoe reageren?

Scrol naar onder in het blogbericht en daar kom je volgende foto tegen. (Nota: op sommige toestellen moet je heeeeeeel lang naar beneden scrollen, onder vele vorige blogpost – we werken eraan om dit te verbeteren). Lukt het nog steeds niet om een reactie te plaatsen, stuur dan een mailtje naar klangenakens@kldecor.be en dan probeer ik je verder te helpen.

Knipsel

Ik wens jou veel succes en maak het vooral zéér COSY!!!

Kristien

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s