Pimp jouw kussens

banner bovenaan

Wat valt er te pimpen aan een kussen? Een kussen is toch al af? Ja maar toch! Lees hier hoe je in 1 2 3 jouw interieur een extra toets kan geven, door je kussens aan te pakken.

 

Verwisselbare boord

bannnerrss

Maak een boord met een strook stof, een breed lint of een sjaaltje van ongeveer 5-15 cm breedte en tweemaal de hoogte van je kussen. Bind deze boord in het midden van een kussen, zodat je een onderverdeling van boven naar onder krijgt. Zie foto in banner hierboven. Zo kan je effen kussens een ‘feestelijke’ toets geven als je een zwart, glinsterend of uitgewerkt materiaal neemt voor je boord. Voor deze tijd van het jaar passen kleuren wit, zwart, rood, goud en zilver. Ben je binnen een paar maanden deze kleuren beu, dan haal je de lussen eraf of vervang je ze door boorden in frisse lentetintjes. Ben je niet zo’n knutselaar of naaister, kom dan langs bij KL Decor, om boorden te kopen.

 

Franjes, pareltjes, bolletjes, …

banner 3

Ben je meer het romantische type? Grijp dan naar leuke linten met bolletjes, franjes, pareltjes, enzoverder. Je hebt voor één kussen in totaal tweemaal de hoogte van je kussen nodig plus een 5 cm extra. Knip je lint in twee en naai de uiteindes een beetje om zodat het lint niet uitrafelt. Ben je niet zo’n naaister, dan kan je ook een warm lijmpistool hiervoor gebruiken. Naar vervolgens de linten aan beide zijkanten van je kussen et voilá… romance is in the air. Ben je na verloop van tijd de franjes beu, dan maak je de linten weer los. Je houdt ze best bij voor een ander pimp project.

 

Liever gekker? 

Ben je niet voor boorden of bolletjes en mag het voor jou allemaal iets gekker? Neem dan restjes wol en maak pomponnetjes in allerlei kleuren en groottes. (Weet je niet hoe je pomponnetjes maakt? Zend ons een reactie onderaan deze blog en krijg de stap voor stap werkbeschrijving.) Speld deze pomponnetjes met een veiligheidsspeld op de voorkant van je kussens en je hebt in no time een vrolijke toets. Voor diegene die het nog simpeler wil, neem dan een paar gebreide mutsen en speld deze op één van de bovenhoeken van verschillende kussen. Je zal met alle plezier vrolijk in je zetel duiken.

 

Liever K.I.S.

banner ku

Ben je eerder een K.I.S. (Keep it simple) type? Kom dan langs bij KL Decor voor onze kussenactie: 2+1 gratis*. Verwen jezelf met een set nieuwe kussens, of verwen vrienden en familie met kussens als origineel eindejaarscadeau. Kies en mix volgens jouw smaak en budget. Zie je het niet zitten om zelf combinaties te maken? In de winkel staan verschillende setjes samengesteld. Maar als je een foto van je zetel en woonkamer mee naar de winkel neemt, helpen we graag kiezen.

*geldig op alle kussens in voorraad, van 1 tot 31 december 2015, goedkoopste kussen gratis.

Hoe reageren? 

Scrol naar onder in het blogbericht en daar kom je volgende foto tegen. (Nota: op sommige toestellen moet je heeeeeeel lang naar beneden scrollen, onder vele vorige blogpost – we werken eraan om dit te verbeteren). Lukt het nog steeds niet om een reactie te plaatsen, stuur dan een mailtje naar klangenakens@kldecor.be en dan probeer ik je verder te helpen.

Knipsel

Ik wens jou veel succes en maak het vooral zéér COSY!!!

Kristien

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s