Je zou willen dat het regent!

bannerJa ik meen het. Je zou willen dat het regent, zodat je onder een fantastisch, leuke paraplu van Osborne&Little kan schuilen. De roze, lilla en groen tinten maken je happy. Ze hangen momenteel te prijken in de etalage van KL Decor.

Beoordeling van Kristien: zowel in de herfst, winter als in de zomer staan ze leuk. Ze zijn zeer mooi afgewerkt en degelijk. Bovendien is het ook een origineel design. Ze staan aan 79 euro per stuk inclusief BTW wat een heel goede prijs is in vergelijking met paraplu’s van eenzelfde afwerking (bv. Burbery die rond de 150 euro kosten).

Belva

banner 1

Wat nog in de etalage prijkt is een bedsprei in turks katoen. Ze gebruiken dat soort doeken in allerlei maten en kleuren, vooral in de hamams (ook als handdoek te gebruiken, als vloerkleed of plaid). Wil je kleinere maten dan de sprei die bij mij in de winkel hangt, dan moet je naar Belva in de Parijsstraat in Leuven. Het winkeltje van Sophie Belva verkoopt enkel Belgische merken van schoenen, handtassen en accessoires. Je vindt er ook sjaals, shoppers en plaids in Turks katoen. En weet je wat? Sophie heeft de sofa die in haar winkel staat mooi aangekleed met kussens in de stof van Matthew Williamson van bij KL Decor. Loop er zeker eens binnen!

SoSophie

banner sophiee

Een andere leuke samenwerking is met SoSophie in de Wandelingenstraat 2 in Leuven. Sophie Decoster viert dit najaar haar 20 jarig bestaan. Vandaag heeft Sophie een uitgelezen selectie van dameskleding, schoenen, juwelen en accessoires. Voor hun herfst en winterbrochure mocht ik behang leveren. In de banner hierboven zie je links ‘Dhari Birch’ en rechts ‘Mattiazzo Cobalt’. Beiden zijn van Designers Guild te verkrijgen via KL Decor.

Vrouw, empower jezelf!

banner 3

Sophie Belva en Sophie Decoster zijn beide ondernemende vrouwen. En over ondernemende vrouwen gesproken, ik ben geïnterviewd geweest voor een boek dat tien P1030092krachtige verhalen van ondernemende vrouwen bundelt. Het zijn verhalen over moed, eigenzinnigheid en aanpassingsvermogen geschreven door Audrey Soekhradj. Verhalen om andere vrouwen te inspireren, om dingen te ondernemen en het beste uit hun leven te halen. Het boek is te koop via KL Decor aan 29,99 euro.

Elke week geef ik een cadeaubon t.w.v. 10 euro weg aan de leukste reactie in de blogpost die ik mocht ontvangen. En met de eindejaarsfeesten in het verschiet kan een cadeaubon leuk meegenomen zijn. Om zelf cadeau te geven of voor een cadeau aan jezelf!

Hoe reageren? 

Scrol naar onder in het blogbericht en daar kom je volgende foto tegen. (Nota: op sommige toestellen moet je heeeeeeel lang naar beneden scrollen, onder vele vorige blogpost – we werken eraan om dit te verbeteren). Lukt het nog steeds niet om een reactie te plaatsen, stuur dan een mailtje naar klangenakens@kldecor.be en dan probeer ik je verder te helpen.

Knipsel

Ik wens jou veel succes en maak het vooral zéér COSY!!!

Kristien

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s