Wat hebben Petra Nemcova en Kristien Langenakens gemeen?

banner 1

 

  1. imagesze rijden allebei met de nieuwe Mercedes GLC
  2. ze zijn beiden topmodel
  3. ze zijn beiden filantroop

 

 

Zeggen jou de woorden Nachtjaponnen, Zuiddag en Superwout iets?

Dat zijn drie projecten voor het goede doel waar KL Decor zijn steentje heeft aan bijgedragen in 2015.

1. Nachtjaponnen

Ku29572-Nachtjaponnen_Visualnst en kinderen zijn twee dingen die mij nauw aan het hart liggen en daarom steun ik graag het poëzieboek “Nachtjaponnen” van Martinus Buekers. Mart was zoekende naar een vorm en uitgever voor zijn tweede dichtbundel. Peter van inxco was eerder al geroerd door het fantastische werk dat de mensen van het fonds voor Kunst in het Kinderziekenhuis verrichten. En zo kwam het dat Mart en Peter de vzw Ne9en oprichtten. Wil jij net als Kristien en de andere sponsors dit project steunen? Dat kan door een dichtbundel aan te schaffen aan 40 euro. De opbrengst gaat volledig naar het Fonds van het kinderziekenhuis.

andere sponsors van het project: Fremozia, Inxco, Carmi, Gdwsecurity, Dulst

2. Zuiddag

banner 2

De leerlingen van het vierde middelbaar gingen een dag werken bij bedrijven en het geld dat ze hiermee verdienden ging naar Zuiddag, een organisatie die hiermee de cacaoboeren in Nicaragua steunen. Zo kwam het dat mijn oudste dochter een dag bij KL Decor is komen werken en het resultaat is werkelijk prachtig! Zo heeft ze een prachtige setting in de winkel gemaakt met de kleuren die op elkaar afgesteld zijn.

3.Superwout

team

Wout is een superkranige baby geweest die de strijd tegen kanker verloren heeft op 1 januari 1015. Iemand in je omgeving hebben die de strijd tegen kanker of zijn/haar strijd heeft moeten staken kan ons allemaal overkomen. Persoonlijk ben ik zeer getroffen over hoe snel en agressief kanker kan toeslaan, en hoe blijvend de naweeën zijn voor diegene die de strijd hebben gewonnen. De onrust blijft. Wil jij ook – net als KL Decor en Kristien jouw steentje bijdragen? Steun de initiatieven van superwout of steun Kom op tegen kanker op BE14 7331 9999 9983 met vermelding (GIFT 170 – 121172)

Antwoord op de vraag: 3 –  ze zijn beiden filantroop

Elke week geef ik een cadeaubon t.w.v. 10 euro weg aan de leukste reactie in de blogpost die ik mocht ontvangen. En met de eindejaarsfeesten in het verschiet kan een cadeaubon leuk meegenomen zijn. Om zelf cadeau te geven of voor een cadeau aan jezelf!

Hoe reageren? 

Scrol naar onder in het blogbericht en daar kom je volgende foto tegen. (Nota: op sommige toestellen moet je heeeeeeel lang naar beneden scrollen, onder vele vorige blogpost – we werken eraan om dit te verbeteren). Lukt het nog steeds niet om een reactie te plaatsen, stuur dan een mailtje naar klangenakens@kldecor.be en dan probeer ik je verder te helpen.

Knipsel

Ik wens jou veel succes en maak het vooral zéér COSY!!!

Kristien

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s