Ben jij ook weg van de stoffen van Designers Guild?

Banner hoofd

Dan is het restaurant Tibits in Londen zeker photo 4een bezoekje waard. Niet enkel omdat het op een gezellig pleintje achterin de drukke winkelstraat ‘Regent Street’ ligt, en ook niet omdat ze daar geweldig lekker en origineel vegetarisch eten serveren, maar wel voor de inrichting. Yes sir!

Kussens

Overal waar je kijkt liggen er kussens in stoffen van Designers Guild. Zowel met bloemenprint (Viola), als met pied-de-poule motief (Zeno), als met een kleurrijke weefstof (Piovego) en ja zelfs met een krokodillenprint (Oriago). Op de banken rondom liggen comfortabele zitkussens in dezelfde Zeno stof.  Al deze stoffen komen uit de collectie Padua & Seraphina.

banner kussens

Gezellige zetels

Alle zetels, van het model Harper, zijn uitgevoerd in combinaties van dezelfde stoffen Zeno en Piovego. De twee Hayward zetels in de zwarte Nabucco stof zijn een originele manier om het geheel een pittige toets te geven. Anders zou het allemaal een beetje teveel van hetzelfde worden.

Banner zetelss

Behang

Op de muren werd er dan weer behang van Designers Guild gebruikt uit de Contarini Collectie. De digitale bloemenprint Viola afgewisseld met de Contarini zijn beide vliesbehangen die bovendien afwasbaar zijn. Het geheel geeft een trendy gevoel.

Behang banner

Accessoires

Wat ook leuk is in het restaurant zijn de accessoires: verschillende lampenkappen zijn met de trimmings (lintjes en franjes met bolletjes) afgewerkt of met stoffen van Designers Guild overtrokken. De kers op de taart is een schilderij dat gemaakt werd van stukken Rheinsberg behang. Het hangt niet direct zichtbaar maar het is de moeite waard om er even voor naar de benedenverdieping te gaan.  Last but not least: de rugleuningen van de stoelen zijn met losse hoesjes in verschillende stofjes overtrokken.

bannerr

 

Wil jij deze trendy look ook bij jou thuis?

Dat kan! Hoe dan? Door volgende vier zaken in acht te nemen

1) Neem zachte kleuren die je graag ziet (Tibits gebruikt hier roze, muntgroen en lichtblauw) voor kussens in de zetels, op je bank of stoelen. Je kan ook verschillende hoesjes maken voor op de rugleuning van je stoelen, die zijn gemakkelijk te verwezenlijken én gemakkelijk inwisselbaar.

2) Combineer ze royaal met zwart. Ja zwart! Zwart in prints op de zacht gekleurde stoffen (zoals de de pied-de-poule of dierenhuid imitatie bij Tibits) of zwart in zetels of andere meubelen. Gebruik voldoende veel hard zwart!

3) Kies voor uitdrukkelijke motieven zoals grote bloemen of prints. Op de achtergrond van zachte tinten zorgt dat voor tegengewicht. Als je zachte kleuren combineert met kleine bloemetjes ga je algauw de romantische toer op en krijg je niet de trendy stijl van bij Tibits.

4) Add a touch of photo 1glamour & bling bling. Je maakt je eigen trendy stijl bij je thuis af door hier en daar speelse details en blinkende voorwerpen te gebruiken. Zet een oude spiegel op je kast of schouw, hang pareltjes en bolletjes aan je lampenkappen (zie foto hierboven), doe maar zo gek als je wil… maar zorg dat het details blijven, zodat het geheel niet overstemd wordt.

Zo nu ga ik bij mij thuis aan de slag. De maand augustus is net begonnen, dus wil ik nog even ten volle genieten van de zomer. Maar daarover vertel ik volgende week meer over.

Vind je dit blogartikel nuttig? Wil je meer weten over een bepaald onderwerp? Wat zijn jouw ervaringen in interieur? Laat jouw reactie hieronder. Bedankt alvast!

Hoe reageren? 

Scrol naar onder in het blogbericht en daar kom je volgende foto tegen. Lukt het nog steeds niet om een reactie te plaatsen, stuur dan een mailtje naar klangenakens@kldecor.be en dan probeer ik je verder te helpen.

Knipsel

Ik wens jou veel succes en maak het vooral zéér COSY!!!

Kristien

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s