Juni dat is tijd voor examens en ….KUSSENS!!!!

banner vanboven

Genoeg gewacht…. in de blogposts van de voorbije twee weken “Decoratietips snel en gemakkelijk voor je communiefeest” en “Geef je zetel een tweede leven” begon voor jullie het aftellen naar….

                    DE KL Decor kussenactie (2 kopen en 1 gratis*).

Ondertussen is het al een traditie bij KL Decor dat we mensen willen aanzetten hun interieur snel een nieuwe look te geven, en onze kussenactie is daarbij een steuntje in de de rug.  Zo heeft Sophie (van SoSophie, die leuke kledingwinkel in de Wandelingenstraat in Leuven – check it out! nvdr) me twee weken geleden nog verteld dat ze regelmatig haar living een nieuwe toets geeft door nieuwe kussentjes te leggen. Volg samen met Sophie mee wat de trends in kussens van dit ogenblik zijn (ik noem ze de drie R’en):

retro banner
1. Trend 1: Retro
Draai of keer het, RETRO is nog steeds in. En je hele interieur hoeft niet specifiek retro te zijn om een retro touch te geven met kussens: mix bollen, vierkantjes enz… met ruwere stoffen en een mix oranje, groen en bruin kleuren. Wedden dat je bruine salon er als nieuw zal uitzien!
banner romance
2. Trend 2: Romance
Een tijdloze topper blijft ‘Romance’: zacht lieflijke bloemen, streepjes en zachte stofjes in pasteltinten roze, blauw en lichtgroen.   Hou je van meer kleur? Ga dan eens volledig uit de bol met grote bloemen – hortensia’s in felblauwe en groene tinten bijvoorbeeld.  Met de mooie digitaal geprinte stoffen springen de bloemen er als het ware uit.  Denk ook aan je tuinzetels, daar eens mooie kussens in leggen helpt om het wisselvallige weer in België wat mooier te maken.  Bijpassend kan je ook leuke zomerplaids kopen bij KL Decor.
banner rich juist
3. Trend 3: Rich
Last but not least is ‘Rich’: rijkelijke stoffen zoals zijde, gestreept, geborduurd, effen of met ingeweven motieven het kan allemaal.  Tezamen vormen ze een geheel dat elegant, geraffineerd en tijdloos is.  Perfect voor mensen die trouw blijven aan hun stijl en kleuren, maar daarbinnen toch wel wat willen variëren.
Zo, hopelijk mag ik je in de winkel begroeten om samen met jou kussens te kiezen. Al de kussens vanop de foto’s in deze blog zijn te verkrijgen in de winkel KL Decor** Brusselsestraat 66 3000 Leuven.  Stuur me een berichtje in de commentbox wanneer je geen tijd zou hebben langs te komen, dan leg ik jouw selectie kussens aan de kant voor jou en kom je op afspraak.
* goedkoopste kussen gratis, enkel op kussens in voorraad, van 1-30 juni 2015
** open do&vrij 11-17u en za 9-13u, overige dagen op afspraak

Ik hoop dat deze tips inspirerend werken en dat je ermee aan de slag kan! Vind je dit blogartikel nuttig? Heb je al dingen toegepast? Wat zijn jouw ervaringen met het onderwerp mode in interieur in het algemeen en hoe zou jij dit aanpakken? Laat jouw reactie hieronder en krijg van mij een ‘bonus’ kado.

Bedankt alvast en maak het vooral heeeeeeeeeeeeel COSY!!!

Kristien

2 Reacties op “Juni dat is tijd voor examens en ….KUSSENS!!!!

  1. Pingback: Het leven van een kussen…. | kldecor·

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s