Is de interieurbeurs Sfeer dit jaar de moeite?

Sfeer banner

Jazeker! Voor de habituées is Sfeer een jaarlijks treffen in de Expo in Gent. Voor iedereen die interesse heeft in interieur, decoratie en tuinen (waaronder ook zwembaden en tuinhuizen) is het zeker dit weekend nog een bezoekje waard! Vanavond nog te bezoeken tot 23u00 en morgen en zondag zijn de deuren open van 10u00 tot 18u30.

En wel om deze volgende 3 redenen:

1) Dat het gratis is, betekent niet dat het geen kwaliteit zou zijn

Ben je momenteel bezig met je eigen interieurproject en wens je professioneel advies? foto 2Dat kan in Hall 5, in een speciaal daarvoor voorziene stand, waar je gratis kleuradviseurs krijgt van de Levis. En gratis betekent niet dat het geen kwaliteit zou zijn. Het zijn de professionele kleuradviseur van Levis zelf die kleuradvies geven – op kosten van Levis – dus voor de bezoeker zeker de moeite. Breng uw plannen en foto’s zoveel mogelijk mee en ga naar huis met een volledig kleurplan voor een ruimte naar keuze.

2) Dat het mode is, betekent niet dat het tijdloos kan zijn

Decoratieobjecten voor buiten is in de mode tegenwoordig. Kom ideeën op doen in de 80m² kijktuin die je in het midden van Hall 1 vindt en waarin je ook het centrale restaurant terug kan vinden. Even de innerlijke mens versterken en tegelijkertijd inspiratie op doen. Leuk zijn de verschillende waterpartijen in alle maten en soorten. Zo ook de centrale partij met als blikvanger de rode vogels die als decoratieobject jouw tuin en terras kunnen verfraaien. Zo’n decoratieobject is een leuke manier om je tuin aan te kleden en is naar mijn inziens een blijver! Je kan deze vogeltjes kopen op de beurs zelf. Ook vermeldenswaard is de stand van Bietinidesign – voor talloze leuke hebbedingetjes.

banner vogels

3) Dat het doet dromen betekent niet dat het niet mogelijk zou zijn voor jou

In Hall 4 tenslotte kan je wegdromen bij de mooie aangelegde tuintjes, zwembadoverkappingen, poolhouses en houten bijgebouwen. Elk op zich pareltjes die een bijbehorende villa waardig zijn. Maar ook als je niet beschikt over een groot huis met een grote tuin zijn er al veel mogelijkheden. Vraag  de prijs bij BeltimaHoutbouw Defreyne of Decoranda – van Klassiek tot modern, groot of klein, zo wordt jouw buiten gewoon zoals binnen :-).

banner tuinhuis

Heb jij ook al genoten van het eerste zonnetje? Kriebelt het om ook een fris lentebriesje in jouw huis te voelen? Lees dan zeker mijn post van volgende week!

Ik wens jou veel succes en maak het vooral zéér COSY!!!

Kristien

Vind je dit blogartikel nuttig? Geeft het je inzicht en handig samengevatte informatie? Heb je al dingen toegepast? Wat zijn jouw ervaringen met het onderwerp mode in interieur in het algemeen? Hoe zou jij het aanpakken? Laat jouw reactie hieronder en krijg van mij een ‘bonus’ kado. Bedankt alvast!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s