Haute Couture voor jouw kussens en gordijnen lijkt jou dat iets?

banner 2

Wat zijn de drie redenen om te kiezen voor Haute Couture voor je kussens en gordijnen?

1. Verfijnde afwerking

“Het verschil zit hem in de details” is mijn motto. Een verfijnde afwerking doet het hem bij mij vaak wanneer ik iets koop – een extra stiksel aan een vestje, een mooie versiering aan een kaartje, een originele voering, knoopjes of lintjes, enzovoort. Dit geldt ook bij interieuraccessoires zoals kussens en gordijnen. Als ze een extra biesje, een lintje of verfijnde afwerking hebben, worden ze EENS zo mooi!

banner 4

2. Evenwicht in je budget

Haute Couture voor gordijnen en kussens is trouwens tijdloos, elegant en verfijnd – jaja hoor ik je nu zeggen – en enkel weggelegd voor kasteelheren. Nee hoor – met haar recentste collectie Neox brengt het Franse merk Houles betaalbare passementerie op de markt.  Passementewadde?? Passementerie is de (Franse) verzamelnaam voor linten, biesjes, kwastjes, strikjes, wegbinders enz… die je als versiering aan gordijnen of kussens kan naaien.  Vaak adviseer ik aan klanten om toch te investeren in een mooi afwerklint en dit samen met een eenvoudige – lees budgetvriendelijke – stof te kiezen om het budget in evenwicht te houden.

Banner 1

3. Zowel in een modern als in een klassiek interieur

Jaja maar toch lijkt passementerie weggelegd voor eerder “klassieke” interieurs – denk je? Het is verbluffend hoe modern je de collectie Neox kan verwerken. Ze hebben ook metaalkleuren en lederlooks opgenomen in hun collectie zodanig dat deze ook in moderne, strakke interieurs passen. Een effen stof of een stof met een ingeweven structuur met een Neox breed lint behoudt zijn strakke uitstraling en krijgt een extra “finishing touch” die een effen stof soms nodig heeft om net niet saai te zijn.

banner 2

3 goede redenen dus om je eens te wagen aan wat meer detailafwerking!

Heb jij ook al genoten van het eerste zonnetje? Kriebelt het om ook een fris lentebriesje in jouw huis te voelen? Lees dan zeker mijn post van volgende week!

Ik wens jou veel succes en maak het vooral zéér COSY!!!

Kristien

Vind je dit blogartikel nuttig? Geeft het je inzicht en handig samengevatte informatie? Heb je al dingen toegepast? Wat zijn jouw ervaringen met het onderwerp mode in interieur in het algemeen? Hoe zou jij het aanpakken? Laat jouw reactie hieronder en krijg van mij een ‘bonus’ kado. Bedankt alvast!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s