“Let’s talk about colour and paint” op Batibouw in de Levis House of Colour.

foto 1

Batibouw gaat vandaag van start en de stand van het verfmerk Levis (in Hall 3, stand 3520)  is zeker een bezoekje waard. Ik onthoud de ligging het gemakkelijkste door in Hall 3 de tussengangen 3E en 3D naar Hall 4 te zoeken, de Levisstand ligt ertussenin.

Waarom hoor ik je zeggen?
Wel, je kan er de nieuwste trendy kleuren zien, er zijn gratis kleuradviezen, je kan vouchers voor gratis kleurstalen en testers bekomen, live interieurs inkleuren op de visualizer applicatie, technisch advies over welke verfvraag dan ook komen en nog wat leuke goodies meepikken.

Nieuwste trendy kleuren

twee

In het “House of Colour” deel van de stand stelt Levis zijn nieuwe Ambiance collectie kleuren Ethnic Chic voor. Deze warme en tegelijk ook pittige kleuren doen denken aan verre reizen. Ik heb zelf in mijn badkamer een rek waar ik alle bontgekleurde souvenirs van mijn reizen bij elkaar heb staan. Die bonte mengeling komt het beste tot zijn recht bij onder meer de warme kleuren “Aardewerk” en “Wijngaard” die je in de Ethnic Chic Ambiance kleuren vindt. Maar ook “Zomeravond” “Alpaca” “Origami” en “Damastzijde” zijn kleuren die je zullen doen wegdromen.

banner drie

Tijdloze Artitude pallet
Voor wie het traditionele tijdloze zachte pallet kleuren zoals Delicate Greige & Marble, Real Indigo, Lush Rose, enz… verkiest, kan de volledige 224 Artitude kleuren bezichtigen in een daarvoor volledig ingericht deel van de stand. Wat ik zo waardevol vind aan deze collectie is dat die kleuren zeer rijke en diepe kleuren zijn en ze in een van donker naar lichtere tinten zijn voorgesteld. Je kan ze dus eindeloos en zonder gevaar combineren door een lichte tint en een donker accent van dezelfde kleur te gebruiken.

photo (2)

Gratis kleuradvies
Voel je je toch wat onzeker – of komen jij en je partner niet overeen qua kleurkeuze – schrijf je dan in voor een gratis kleuradvies op de Levis stand. Gedurende twintig minuten kan je een ruimte bespreken aan de hand van foto’s en plannen die je meebrengt. Je vindt de kleuradviseurs op de eerste verdieping van de stand, omringt door de Colores Del Mundo kleuren. Wil je kleuradvies door ondergetekende? Ik ben er op dinsdag 3 en zaterdag 7 maart van 10-18u30 en op donderdag 5 maart van 10-17u. Op andere dagen helpen één van mijn collega kleuradviseurs je graag verder.

photo (11)

Technisch verf advies
Maar verf is niet enkel kleur, als je – zoals ik – graag de verfborstel zelf ter hand neemt om een muur in je kamer of een houten rekje een ander tintje te geven ….. Ja dan komen de vragen rond welke soort verf, welke voorbereiding, onderlagen, afplaklint, borstels, schuren enz… naar boven. Zo hebben mijn dochters tijdens de krokusvakantie de rekjes in de badkamer in de kleur “Olijf” van Levis geschilderd – ze zijn met name het roze wat ontgroeid.  Gelukkig had mama schuurpapier, rollen en borstels in huis en konden ze meteen aan de slag. Als je wil weten wat jij voor een verfklus in huis moet halen, kom dan zeker ook langs. Op de stand van Levis is een volledig technisch deel “Let’s talk about paint” voorzien waar je technische experten raad kan vragen en waar je veel productinformatie kan bekomen.

Heb je moeite om het allemaal te visualiseren, probeer dan de gratis Levis Visualizer app. Op de stand zijn er twee iPads waarop je kan oefenen of je kan via de QR-code de applicatie downloaden op je smartphone en krijg je hulp om er live mee aan de slag te gaan.

Volgende week heb ik het over Haute Couture voor je gordijnen en kussens. Wil je weten wat dat is, lees dan zeker mijn blogpost!

Ik wens jou veel succes en maak het vooral zéér COSY!!!

Kristien

Vind je dit blogartikel nuttig? Geeft het je inzicht en handig samengevatte informatie? Heb je al dingen toegepast? Wat zijn jouw ervaringen met het onderwerp mode in interieur in het algemeen? Hoe zou jij het aanpakken? Laat jouw reactie hieronder en krijg van mij een ‘bonus’ kado. Bedankt alvast!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s