Designers Guild Lente 2015 interieurstoffencollectie

Banner begin

Droom je van schoonheid en exotische tuinen vol met weelderige bloemen? Dan zit je deze lente goed met de nieuwe interieurstoffencollectie van Designers Guild – te koop bij KL Decor. De voorjaarslente collectie worden naar traditie voorgesteld op Europese vakbeurzen heimtextil in Frankfurt, Maison et Objet en Deco Off in Parijs en Intirio in Flanders Expo in Gent. Hier volgt een voorproefje van de lentecollectie van 2015 wil zien, lees/kijk dan mee:

photo (1)

Tricia Guild heeft dit jaar haar inspiratie gevonden in ontroerende Chinese landschapsschilderingen voor haar Shangai Garden prints. Je kan er mijns inziens effectief niet ongeroerd door blijven – alhoewel het enige verbeelding vergt om deze stoffen direct bij je thuis toe te passen. Als je er zelf niet aan uit raakt help ik je hier heel graag bij. Designers Guild is immers al 11 jaar lang een van de merken waarmee ik het liefste werk.

DesisgnersGuildSS15paars

Super mooi en uiterst origineel zijn de overhangende bloemenpracht van de Summer Palace of Trailing Rose – beeld je een plafond van “blauwe regen” bloemen in – maar dan ook in het paars, groen of roze – in je huis- of slaapkamer. Enig niet? Wat ik heel leuk vind aan deze stoffen – waar eveneens het behangpapier van bestaat – is dat de bloemen enkel bovenaan de muren staan en dus niet over de gehele muur. Dat geeft een rustiger effect dan een bloemenpatroon dat zich in de hoogte verschillende malen herhaalt. De stoffen zelf zijn in een lichte katoen waardoor ze vlot door vallen.

Banner geel

Hou je van bloemen die zich niet helemaal horizontaal herhalen dan zit je goed met de Willow Flower met geelgroene bloemen en afhangende treurwilg takken op een verder lichtwitte achtergrond. Het houd je kamer luchtig en niet te druk.

banner ich

Als vervolg op haar wintercollectie heb je de geweven fluwelen  Jichang, een prachtig gestructureerd bloemmotief die zijn prijs meer dan waard is. Persoonlijk vind ik de roze kleur Peony het mooist. Deze stof is fris en toch niet té bloemig.

Om tenslotte de metaalkleurige trend van 2015 te vervolledigen kan je de glanzende zijdes Mirafiori gebruiken. Splendide strepen in zijde en linnen, gemakkelijk toepasbaar en zeer mooie kwaliteit prijs verhouding.

Banner roze

Kriebelt het om aan de slag te gaan in jouw eigen interieur maar wil je geen volledige make over? Neem dan een paar kussens. Die brengen direct de sfeer…  Niet alleen bij Designers Guild is er heel wat nieuws – ook Pierre Frey pakt dit jaar bijzonder uit, maar daarover volgende week meer….

Ik wens jou veel succes en maak het vooral zéér COSY!!!

Kristien

Vind je dit blogartikel nuttig? Geeft het je inzicht en handig samengevatte informatie? Heb je al dingen toegepast? Wat zijn jouw ervaringen met het onderwerp mode in interieur in het algemeen? Hoe zou jij het aanpakken? Laat jouw reactie in de commentbox hieronder en krijg van mij een ‘bonus’ kado. Bedankt alvast!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s