Kleur van het jaar voor 2015: warm koperachtig oranje

dd

®Levis

Hebben jullie het jaar 2015 goed ingezet met de leuke decoratietips voor kerst en nieuwjaar? Dat is super!! Allereerst bij deze een danku voor de leuke reacties die ik mocht ontvangen en de talloze fijne feedback over hoe mensen naar aanleiding van mijn blog aan de slag zijn gegaan in hun interieur.

Knipsel

®Levis

Voor ieder wens ik voor 2015 een huis dat COSY is en waar je ’s avonds tot rust kan komen en herbronnen. Om je te helpen, deze wensen concreet om te zetten, hoef je enkel volgende 3 dingen te doen:

1) Jouw interieur mag in 2015 niet alleen met kleur zijn, maar dit jaar in het bijzonder de metaalkleuren. Je maakt je huis meteen chique met de kleur van het jaar 2015 Koper oranje. De kleur Teal van 2014 kan je nog steeds gebruiken/behouden maar het wordt iets glamoureuzer aangevuld met het elegante koper oranje van 2015. Zo zie je dat je trends in kleuren zeker mag volgen want jaar op jaar zijn ze combineerbaar.

2) Je mag je dit jaar niet alleen in metaaltinten uitleven maar eveneens met warme aardetinten. Om ons allen te omarmen met warmte en zachtheid zijn alle aardetinten zoals klei, leem en sepia en alle natuurlijke materialen en houttinten perfect om je dagelijks in te hullen.

skfskf

3) Zachte aardetinten mogen dit jaar vrolijk zijn. Ze hebben dus allemaal een sprankelende ondertoon – WEG met dof en somber!! Om het geheel nog speelser te maken vul je aan met helder geel, frisgroen of tinten wit erbij – om het gevoel te geven als in de natuur te zijn. Want als je als mens in harmonie met de natuur rondom je leeft, raak je nooit uitgeput. Dus haal de natuur naar binnen.

Zo ik hoop dat ik met deze 3 punten jullie heb kunnen inspireren.

Ik zie je graag volgende week terug voor een sneak preview van wat Designers Guild voor ons dit jaar in petto heeft.

Ik wens je veel succes en maak het vooral heel COSY!

Kristien

Een Reactie op “Kleur van het jaar voor 2015: warm koperachtig oranje

  1. Pingback: Designers Guild Lente 2015 interieurstoffencollectie | kldecor·

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s