Eindejaarsshopping voor jouw of andermans woning? Hoe doe je het?

Cadeaubonnen 4

Ken jij ook dat super enthousiaste wauw gevoel van: je ziet een mooi kussen of accessoire in een winkel wat helemaal zou passen in het interieur van ….. een ander? En dan begin je plots te twijfelen….  Zou dat echt wel passen? Zou de andere persoon dit wel mooi vinden?  En dan loop je door….

Spijtig!

Want als je volgende drie vragen toepast dan heb je ZEER veel kans om te scoren met jouw cadeau!

Vraag 1: Hecht deze persoon belang aan zijn interieur EN deel je zijn of haar smaak? Zo ja, koop dan op je eerste gevoel. Maar pas op: wees zeker EERLIJK ten opzichte van jezelf.  Zowel wat het belang voor deze persoon van zijn interieur, als de gedeelde smaak, betreft. Misschien ben je ervan overtuigd dezelfde smaak te delen en is de realiteit lichtjes anders. Ik heb dat bijvoorbeeld met mijn moeder en met mijn oudste dochter – als ik heel eerlijk ben met mezelf kan ik maar beter geen interieurspullen voor hen kopen omdat ik niet dezelfde smaak deel.

Vraag 2: Hecht deze persoon geen of weinig belang aan zijn interieur? JA? Toe maar, koop het accessoire. Het is vaak omdat deze persoon er zelf niet zo mee bezig is dat je werkelijk een meerwaarde kan brengen met accessoires. Je opent zo nieuwe perspectieven. Bijvoorbeeld voor alleenstaande mannen – laat vrouwelijke toetsen in je huis toe voor sfeer en gezelligheid. Ik noem geen namen …. 🙂

Vraag 3: Is je aankoop op zich belangrijk genoeg om een verschil te maken? Hiermee bedoel ik: koop beter een paar kussentjes die een geheel vormen, dan 1 kussen dat los staat van de rest van het interieur. Je kan een kussen ook combineren met een bijpassend lopertje en theelichthoudertje. Wanneer deze dan in het interieur verspreid staan zullen ze een geheel vormen. Het is zo dat één accessoire super lijkt in de winkel, omdat het samen met een overvloed aan andere bijpassende accessoires wordt gepresenteerd, maar het moet uit zijn context nog steeds op zichzelf staan. Is het antwoord JA?  Toe maar, koop het accessoire.

Pas door meer accessoires te gebruiken zal de wereld bij jou of in andermans huis een stukje mooier worden. Dus doe maar en volg je eerste gevoel. Als je echt twijfelt kan je voor je iets koopt ook vragen of omruilen mogelijk is – dan speel je op veilig. En als dat echt niet kan kan je nog altijd een geschenkbon cadeau doen, zoals bij KL Decor!

Kijk ook of er acties zijn, zoals bij KL Decor – 2 kussens kopen en 1 kussen gratis op alle kussens in voorraad en dit vanaf 1 tot en met 23 december 2014!

Ik vertel je volgende week graag meer over “hoe lang gaat jouw interieur mee, denk je?”.

Ik wens jou veel succes en maak het vooral zéér COSY!!!

Kristien

Vind je dit blogartikel nuttig? Geeft het je inzicht en handig samengevatte informatie? Heb je al dingen toegepast? Wat zijn jouw ervaringen met het onderwerp mode in interieur in het algemeen? Hoe zou jij het aanpakken? Laat jouw reactie in de commentbox hieronder en krijg van mij een ‘bonus’ kado. Bedankt alvast!

Een Reactie op “Eindejaarsshopping voor jouw of andermans woning? Hoe doe je het?

  1. Pingback: Hoe lang gaat jouw interieur mee denk je? | kldecor·

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s