Hoe kussens jouw interieur helemaal “af” maken

kussen banner 1

Nu de koude toch wel echt zijn intrede heeft gedaan, kijk ik samen met mijn kinderen vooral uit naar de eindejaarsperiode om gezellig thuis te zitten. Wij brengen deze periode door, met z’n viertjes, in de zetels met elk een kussen en een dekentje. Maar kussens zijn niet alleen comfortabel, ze maken jouw interieur ook helemaal “af”. “The Finishing Touch”

Kussens zijn net zoals tafelkleden, bloempotten, kaders, tekeningen, sfeerlampjes, kaarsen en kleine decoratieartikelen die je interieur compleet maken. Normaal verander je accessoires om de 2-5 jaar.

Vaak zijn het impulsaankopen, cadeaus of een verandering van seizoenen die ertoe leiden deze korte termijn veranderingen in je interieur door te voeren. Ze voelen als natuurlijk aan en hebben geen grote invloed op jouw leven en dat van je huisgenoten, noch op jouw budget. Ze gebeuren ook in 1-2-3.

Wat ze wel doen is een volledig nieuwe sfeer aan jouw interieur geven!

Maximaal resultaat dus voor minimum moeite en budget.

Let er wel op dat je voldoende budget voorziet voor jouw accessoires. Als je ze te goedkoop koopt dan lijken ze op het eerste zicht mooi in de winkel, omdat ze daar met een veelvoud van artikelen tentoongesteld worden. Eens je ze echter thuis uitpakt blijken ze op zich niet of minder mooi en hebben ze niet het beoogde effect omdat je er slechts één of een paar van bij je thuis hebt en het er in de winkel van bulkte.

Volg dus volgende tips om te beslissen of een accessoire jouw geld waard is:

– probeer één decoratiestuk op zichzelf voor te stellen in jouw interieur, om te bepalen of je er één of meerdere nodig hebt. Bijvoorbeeld één prachtig zijden kussen in je zetel kan al genoeg zijn terwijl één theelichtje misschien in het niets verdwijnt op jouw tafel.

– bekijk de kwaliteit van accessoire ook eens grondig van dichtbij: is het goed afgewerkt? Is het handgemaakt? Is het uit kwaliteitsmateriaal? Is het origineel? Zo ja, dan zal je het altijd tijdloos mooi kunnen gebruiken. Zo nee, dan mag het echt niet duur zijn, omdat je het misschien maar een korte tijd zal gebruiken. En dan is het zonde voor wat dan ook dat je eraan besteed hebt.

– beslis ook snel over een accessoire – het mag al eens uitbundiger en kleurrijker zijn – het is tenslotte geen nieuwe keuken of salon.

Kijk ook of er acties zijn, zoals bij KL Decor – 2 kussens kopen en 1 kussen gratis op alle kussens in voorraad en dit vanaf 1 tot en met 23 december 2014.

kussen banner 2

Volgende week vertel ik jullie meer over hoe lang je denkt dat je interieur mee gaat.

Als je me in de commentbox hieronder jouw mening geeft, krijg je van mij een bedankje!  Heb je ook een onderwerp dat je graag zou willen behandeld zien? Laat het me eveneens weten.  Misschien wordt het dan wel onderwerp van één van mijn volgende  blogposts.

Ik wens jou veel succes en maak het vooral zéér COSY!

Kristien

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s